Paribu kullanıcılarına hediye İstanbul Modern bileti

Güncelleme: “Paribu kullanıcılarına hediye İstanbul Modern bileti” kampanyası sona erdi.

50 Paribu kullanıcısı, Türkiye ve dünyadan modern ve çağdaş sanat sergilerine ev sahipliği yapan İstanbul Modern’e çift kişilik bilet kazanıyor.

Müzeyi 22 Mart – 3 Mayıs tarihleri arasında Paribu desteği ile ücretsiz olarak ziyaret etmek için;

Biletler, kampanya koşullarını sağlayan ilk 50 Paribu kullanıcısına hediye edilecek.

Hediye bilet sahipleri, bilet kontrol noktasında e-posta adreslerine gönderilen QR kodlarını okutarak müzeye giriş yapabilirler.

Ziyaret saatleri

Salı, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi, Pazar
10.00–18.00

Cuma
10.00–20.00

Pazartesi
Kapalı

Müze girişleri kapanış saatinden 30 dakika önce sona erer.

İstanbul Modern Sanat Müzesi, her yıl 1 Ocak’ta ve dini bayramların ilk günlerinde (10 Nisan, 16 Haziran 2024) kapalıdır.

Kampanya detayları ve koşullar

  1. Kampanya 22 Mart 2024 saat 13.00’da başlayacaktır. Yukarıda ve Paribu Instagram hesabında paylaşılan adımları tamamlayan ilk 50 kişiye ulaşıldığında kampanya sona erecektir.
  2. Belirlenen ilk 50 kişiye İstanbul Modern’e çift kişilik giriş bileti hediye edilecektir.
  3. Kampanya 25 Mart 2024 saat 23.59’da sona erecek ve giriş kodları, kazanan kişilere Paribu Destek Birimi tarafından katılımcı tarafından gönderilecektir. Giriş kodu gönderimi tarafımıza iletilen iletişim bilgileri esas alınarak yapılacaktır.
  4. Hediye giriş biletleri 3 Mayıs 2024 tarihine kadar müzenin açık olduğu gün ve saatlerde geçerlidir.
  5. Kampanyadan sadece gerçek kişi olanlar faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  6. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  7. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  8. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde yapılacaktır.
  9. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  10. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların herhangi bir sebeple yaşayacakları aksaklıklardan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.

Yukarıda yer alan tüm koşullar, kampanyaya katılan tüm kullanıcılar için geçerli ve bağlayıcıdır. Oluşabilecek herhangi bir değişikliği takip etme yükümlülüğü kullanıcılarda olup PARİBU ‘nun kullanıcıları olası değişiklikler hakkında bilgilendirme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle kullanıcılar, güncel koşul ve kuralları kendileri takip etmekle yükümlüdürler.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN