Paribu Kullanıcılarına Özel Oppenheimer Gösterimi

Güncelleme: “Paribu Kullanıcılarına Özel Oppenheimer Gösterimi” kampanyası sona erdi.

 

Paribu kullanıcılarına özel Oppenheimer gösterimi için Paribu’nun Instagram veya Twitter hesaplarından paylaşılan adımları (@paribucom’u takip etmek, bir arkadaşını etiketleyerek, soruyu yorumlarda yanıtlamak) tamamladıktan sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Bu adımları tamamlamadan doldurulan formlar geçersiz sayılacaktır.

Kampanya Detayları ve Koşullar

  1. Paribu kullanıcıları, Paribu’nun sosyal medya hesapları üzerinden 25 Temmuz 2023 17.00 ile 2 Ağustos 2023 saat 23:59 tarihleri arasında kampanyaya katılabilir.
  2. Kampanyadan kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayan Paribu kullanıcıları yararlanabilir.
  3. Kampanya kapsamında 7 Ağustos 2023 saat 20.00’de Paribu Cineverse Kanyon ve Paribu Cineverse Hilltown Maltepe’de yapılacak gösterimlerden biri için çift kişilik davetiye ve orta boy mısır menü hediyesi (mısır ve kola) verilmektedir. Kazanılan hakkın başka bir salonda veya başka bir film için kullanılması teklif edilemez.
  4. Kampanya kapsamında kazanılan davetiye başkasına satılamaz, paraya çevrilemez, devredilemez. Salon girişinde kimlik teyidi gerçekleştirilecektir.
  5. Kampanya kapsamında salonların kapasitesine bağlı olarak çekiliş ile 400 Paribu kullanıcısına çift kişilik davetiye verilecektir. Kullanıcılar ve davetlileri olmak üzere, toplam 818 kişi gösterimlere katılabilecektir.
  6. Çekiliş, Simpliers vb. uygulamalar üzerinden gerçekleşecektir. 400 asil ve 100 yedek olarak belirlenecek çekiliş sonucunda kazanan kişilerle 4 Ağustos 23:59’a kadar sosyal medya üzerinden direkt mesaj, e-posta ya da telefon ile iletişime geçilecektir.
  7. Çift kişilik davetiye kazanan kullanıcıların davetlilerinin Paribu kullanıcısı olma şartı bulunmamaktadır.
  8. Gösterim günü 17.00 itibarıyla salonların fuaye alanında kurulan karşılama bankosundaki görevliler tarafından davetiyeler teslim edilecektir. Koltuk numarası önceden belirlenmemektedir. Davetlilerin ve kazananların salona geliş saati koltuk seçiminde belirleyici olacaktır. Alınan davetiyeler, sinema salonuna girişte ve büfeden orta boy mısır menü alımında kullanılacaktır.
  9. Form üzerinden yapılan lokasyon seçimleri kesinlik teşkil etmemektedir. Çekilişe katılan tüm kullanıcıların özel gösterime katılacağı lokasyon, ilettiği tercih ve salonların koltuk kapasitesi göz önünde bulundurularak belirlenecektir.
  10. Kampanyadan sadece gerçek kişi olan PARİBU kullanıcıları faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  11. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  12. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  13. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde, münhasıran tarafından yapılacaktır.
  14. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  15. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların herhangi bir sebeple yaşayacakları aksaklıklardan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.

Yukarıda yer alan tüm koşullar, kampanyaya katılan tüm kullanıcılar için geçerli ve bağlayıcıdır. Oluşabilecek herhangi bir değişikliği takip etme yükümlülüğü kullanıcılarda olup PARİBU ‘nun kullanıcıları olası değişiklikler hakkında bilgilendirme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle kullanıcılar, güncel koşul ve kuralları kendileri takip etmekle yükümlüdürler.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN