Yekta Kopan’ın bu haftaki konuğu Ekin Beril

Paribu sponsorluğunda hazırlanan Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’nı bu haftaki konuğu Ekin Beril. Beril’in Çanakkale’de yaşadığı yıllar, “loop” videolarla tanınma ve kendi şarkılarını yazmaya başlama süreci, Sertab Erener’le düet yapma hikâyesi gibi dönüm noktaları, sohbetin satır başlarını oluşturdu.

Kendi bestelerini yapmaya başlama hikâyesini “Artık başkalarının şarkılarını söylemek istemedim. Benim de söylemek istediğim bir şeyler ortaya çıktı” sözleriyle anlatan Ekin Beril, “Beste yapmaya başlayınca bunun bambaşka bir şey olduğunu ve insanların bana neden kendi bestelerin var mı diye sorduğunu anladım” dedi.

“Kendi gerçekliğimi kırmayı ve değişmeyi çok seviyorum. Çünkü deneyimler çoğu zaman gözümüzün önünde bir perde gibiler, gerçekliğin başka parçalarını görmemizi engelliyorlar” diyen Ekin Beril, yarının dünyasından beklentilerini de Yekta Kopan’a anlattı. Müzikte de yeni keşiflerin olacağını öngören Beril, “Gelecekte frekans müzikleri olacağını düşünüyorum. Kulağımız onu duymayacak ama vücudumuza etkilerini duyabileceğiz” dedi.

Ekin Beril’in konuk olduğu Yekta Kopan ile Yarının Dünyası programının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN