Yarının Dünyası’nın konuğu Caner Özyurtlu ve Devrim Danyal

Paribu sponsorluğunda hazırlanan Yekta Kopan İle Yarının Dünyası’nda Yekta Kopan, bu hafta Caner Özyurtlu ve Devrim Danyal’ı ağırladı.

Dijitalleşmenin sanat ve finans dünyasına etkisinin konuşulduğu yayında, Özyurtlu ve Danyal profesyonel kimlikleri doğrultusunda yaşadıkları deneyimleri aktardı.

Bitcoin bir pazarlama stratejisi”

Devrim Danyal, Bitcoin’in bir pazarlama stratejisi olduğunu söyleyerek, “Eğer Satoshi Nakamato sadece ‘Blockchain teknolojisi var’ deseydi, mühendisler ve finans uzmanları dışında kimse ilgilenmezdi. Ancak iş paraya gelince daha geniş kitlelere yayıldı” ifadelerini kullandı. Danyal, blokzincir teknolojisinin farklı sektörleri de değiştirdiğini, bu değişimin bambaşka kapılar açtığını belirtti.

NFT sanatla sınırlı kalmayacak”

Dijitalleşmeyle ilgili olarak Özyurtlu, tüm platformların aynı derecede başarılı olduğunu düşünmediğini ancak içerik üretenler için yeni kapılar açtığını dile getirdi. Özyurtlu, “İstediğimiz işleri üretebilme fırsatı oluştu ve birçoğu muhtemelen devam edecek. Beklenen özgürlük alanı doğdu ve ilk kez yazdığım senaryoda revizyon yapmadım” dedi.

Programda NFT de konuşuldu. Devrim Danyal konuyla ilgili olarak, “NFT sadece sanatla sınırlı kalmayacak. İlerleyen dönemlerde sertifika görevi de görecek. NFT’yi transfer yaparken de kullanacağız” diye konuştu.

Yekta Kopan İle Yarının Dünyası’nın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN