Yarının Dünyası’nda Yekta Kopan’ın bu haftaki konuğu Tolga Çevik

Paribu’nun sponsorluğunda yayınlanan Yekta Kopan İle Yarının Dünyası’na bu hafta Tolga Çevik konuk oldu. 

17 yılı aşkın bir süredir kendi oluşturduğu komedi konseptiyle izleyicilerin karşısına çıkan Tolga Çevik, turne hikayelerini, gösteriye nasıl hazırlandığını, kariyeri boyunca yaşadığı en önemli anılarını Yekta Kopan’a anlattı.

Gösterilerinden önce yazılı bir metinle çalışmadığını belirten ve sahne öncesi totemlerini anlatan Tolga Çevik, işine olan sevgi ve saygısından bahsetti. “Güldürmeyen şeyler arttıkça gülmenin kıymeti artıyor” diyen Çevik, sahnede hiçbir aksaklığın olmasına izin vermeyecek şekilde konseptini oluşturduğunu dile getirdi.

“Sahnede olmayı ekranda olmaktan daha çok seviyorum”

Seyirciyle temas hâlinde olmayı ve sahnede olmayı ekranda olmaktan daha çok sevdiğini “Ben bunu seviyorum ve benim mesleğimin doğası bu” sözleriyle ifade ederken ileride oğlu ve kızıyla aynı sahnede olmayı istediğini de dile getirdi.

Amerika’daki eğitim sürecinden önce konservatuvara başvurduğunu ve kendisini kabul etmeyen Yıldız Kenter’le yıllar sonra aynı projede yer aldığını belirten Çevik, ilk büyük sahne deneyimi olan Küheylan oyunu ve onun vesilesiyle tanıştığı Hadi Çaman ile olan anılarına da değindi.

Kariyeri boyunca yaşadıkları ve hayallerine dair Yekta Kopan ile sohbet eden Tolga Çevik’in konuk olduğu bölümün tamamını Paribu’nun YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN