Tüm Zamanların En Yükseği yeni sezonun ilk bölümüyle yayında

Paribu sponsorluğunda hazırlanan Tüm Zamanların En Yükseği, ikinci sezonun ilk bölümüyle geri döndü. Bu sezonda sunuculuğunu Cem İşçiler ve Fazlı Polat’ın üstlendiği programın ilk konuğu Devrim Danyal oldu.

İşçiler ve Polat, Metaverse evreni hakkında merak ettiklerini, bu teknolojinin hayatımıza getireceği değişimleri ve daha fazlasını Devrim Danyal’a sordu.

Devrim Danyal, hem Metaverse’ün sanal evreninde hem de bu yeniliğin yaygınlaştığı fiziksel dünyada bizleri nelerin beklediğine değindi. Metaverse içindeki ekonomik dinamiklerin zamanla oluşacağını anlatan Danyal, “Bu dünya üzerinde sahip olduğumuz ihtiyaçlar Metaverse tarafında henüz evrilmedi” yorumunda bulundu.

Metaverse dünyasının gelecekte fiziksel dünyanın önüne geçip geçemeyeceği sorusu üzerine ise Danyal, her teknolojik yenilik gibi bunun da gündelik hayatımıza kendine has bir kurgu taşıyacağını ifade etti.

Metaverse evreninin mercek altına alındığı Tüm Zamanların En Yükseği bölümünü aşağıdan izleyebilir veya Spotify’da dinleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN