Team Paribu: Türk sporunun yarını için varız

Paribu tarafından kurulan ve Türk sporunun yarını için mücadele eden Team Paribu’nun 4 sporcusu 23 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’yi temsil edecek.

Team Paribu sporcuları olan milli voleybol takımı kaptanı Eda Erdem, artistik jimnastikçi Ahmet Önder, rüzgâr sörfçüsü ve yelkenci Dilara Uralp, modern pentatlet İlke Özyüksel, Türkiye için mücadele edecek.

Hazırlık sürecinin ardından müsabakalarına odaklanan Team Paribu sporcuları yeni mücadelelerine hazır.

Paribu CEO’su Yasin Oral, Team Paribu’yla ilgili açıklamasında, “Team Paribu’ya bu yolculuklarında eşlik ettiğimiz için mutluyuz. Hazırlık sürecinin çok verimli geçtiğini biliyoruz, sporcularımızın en iyi performansı sergileyeceğinden eminiz. Team Paribu’nun çalışmalarının ve mücadelesinin ülkemizdeki pek çok çocuğu ve genci spor yapmaya teşvik edeceğini biliyoruz. Bunun için ayrıca mutluyuz. Mücadelelerinin tüm adımlarında maddi ve manevi desteğimizi sürdüreceğiz. Türkiye’yi temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Team Paribu’da Erdem, Önder, Uralp ve Özyüksel’in yanı sıra atlet Berfe Sancak, basketbolcu Sertaç Şanlı ve yüzücü Nida Eliz Üstündağ yer alıyor.

 

Bu içerik en son 12 Mayıs 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN