Team Paribu, Team Paribu Seninle projesiyle Şanlıurfa’daki çocuklarla buluştu

Spor ekipmanlarına erişim imkânı olmayan gençlere destek olmak amacıyla hayata geçirilen Team Paribu Seninle projesi kapsamında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Yavuz Selim İlkokulu ziyaret edildi.

DasDas’ın moderatörlüğünde düzenlenen ziyarete Paribu CEO’su Yasin Oral, İhtiyaç Haritası Yönetim Kurulu Üyesi Esra Aslan ve Team Paribu sporcularından millî karateci Dilara Bozan ile millî eskrimci Deniz Selin Ünlüdağ katıldı.

“Gençlerin sporla buluşması için var olan engelleri ortadan kaldırmayı hedefledik”

Ekipmanların ulaştırılmasının yanı sıra, Team Paribu sporcuları Dilara Bozan ve Deniz Selin Ünlüdağ, çocuklarla antrenman yaparak vakit geçirirken Yasin Oral ve Esra Aslan da yaptıkları konuşmayla bugüne dair görüşlerini aktardılar.

Yasin Oral, yaptığı konuşmada şunları aktardı: “Team Paribu’yu, Türkiye’nin spor ülkesi olma potansiyeline dair inancımız doğrultusunda kurduk. Türk spor ve sporcusunun desteklenmesi, geleceğin sporcularının yetişmesi ve sporda cinsiyet eşitliğinin sağlanması adına çalışmalar yürütüyoruz. İhtiyaç Haritası ile hayata geçirdiğimiz Team Paribu Seninle projesi de gençlerin sporla buluşması için var olan engelleri ortadan kaldırmayı amaçlıyor.”

Esra Aslan ise, bugüne dair düşüncelerini; “İhtiyaç Haritası olarak sadece buradaki ihtiyaçların karşılanmasını değil aynı zamanda bu çocukların ve öğretmenlerin istedikleri bir şeyin gerçek olabileceği umudunu yaşatmak istiyoruz. İnsanların hayal edebilmeleri, hayallerini gerçekleştirebileceklerine inanmaları yolunda umudun itici bir güç olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla bugün hep birlikte güzel bir hikâye daha yazdık” sözleriyle ifade etti.

1000’in üzerinde spor ekipmanı sahiplerine ulaştı

Şanlıurfa Siverek Yavuz Selim İlkokulu’nun ilettiği ihtiyaç listesinde yer alan 1000’in üzerindeki spor malzemesi çocuklara ulaştırıldı. Bugüne kadar Team Paribu Seninle projesiyle İstanbul, Adana, Mersin, Ankara, Erzincan, Diyarbakır, Kayseri, Ordu ve Şanlıurfa’daki pek çok okul dahil toplam 5720 öğrencinin spor ekipman ihtiyacı karşılandı.

 

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN