Team Paribu sporcuları, Hatay’daki tesiste çocuklarla bir araya geldi

Paribu’nun Türkiye’de spor kültürünün geleceğine katkı sağlamak için olimpiyat ruhundan ilham alarak kurduğu Team Paribu, afet bölgesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. 

Team Paribu ve İhtiyaç Haritası iş birliğinde hayata geçen Team Paribu Seninle kapsamında başlatılan “Team Paribu Seninle Afet Bölgesi Spor Alanları” projesinin ilk tesisi ağustos ayında Hatay’da açıldı. Paribu CEO’su Yasin Oral, Team Paribu kaptanı Eda Erdem, millî cimnastikçi Ahmet Önder, İhtiyaç Haritası Yönetim Kurulu Üyesi Esra Arslan’ın katılımıyla açılış yapılan tesiste yaklaşık 400 çocuk ve genç, ilk günden beri antrenörler eşliğinde spor yapma deneyimini yaşıyor.

Açılış gününden sonraki ilk ziyaret 26 Ekim’de Team Paribu sporcularından millî modern pentatlet İlke Özyüksel ve millî güreşçi Kerem Kamal tarafından gerçekleşti.  Çocuk ve gençlerle buluşan millî sporcular, onlarla birlikte antrenman yaparak tecrübelerini de aktardı.  İlke Özyüksel ve Keram Kamal, bu buluşmadan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirirken en kısa zamanda yeniden gelmek istedikleriniz de belirtti.

 

Team Paribu ve projeleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

 

Bu içerik en son 10 Kasım 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN