Team Paribu, Türkiye’yi temsil etmeye hazır

Geçtiğimiz yıl Covid-19 salgını nedeniyle iptal edilen 2021 Tokyo Olimpiyatları’nda mücadele edecek 4 milli sporcunun da içinde yer aldığı Yarının Takımı “Team Paribu” hazırlıklarını tamamladı.

Team Paribu sporcuları olan millî voleybol takımı kaptanı Eda Erdem, artistik jimnastikçi Ahmet Önder, rüzgâr sörfçüsü ve yelkenci Dilara Uralp, modern pentatlet İlke Özyüksel,  Tokyo Olimpiyatları’na hazır.

Paribu CEO’su Yasin Oral, sponsoru oldukları ve ülkemizi temsil edecek 4 milli sporcunun yer aldığı Team Paribu için şu ifadeleri kullandı:

“2021 Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Team Paribu’ya olimpiyat yolculuklarında eşlik ettiğimiz için mutluyuz. Hazırlık sürecinin çok verimli geçtiğini biliyoruz, sporcularımızın en iyi performansı sergileyeceğinden eminiz. Team Paribu’nun çalışmalarının ve mücadelesinin ülkemizdeki pek çok çocuğu ve genci spor yapmaya teşvik edeceğini biliyoruz. Bunun için ayrıca mutluyuz. Olimpiyat yolculuğunun tüm adımlarında maddi ve manevi desteğimizi sürdüreceğiz. Türkiye’yi, 2021 Tokyo Olimpiyatları’nda temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyorum.”

 

Bu içerik en son 12 Mayıs 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN