“Sanatta Yaratıcı Bakışlar” ile gençler farklı sanat disiplinleriyle buluşacak

Paribu’nun desteğiyle İKSV Alt Kat tarafından düzenlenen ve 6 farklı atölyeden oluşan “Sanatta Yaratıcı Bakışlar” programı başlıyor.

Nisan-haziran ve eylül-kasım aylarında gerçekleştirilecek olan fiziki ve çevrimiçi 6 farklı atölyede 16-25 yaş arasındaki gençler, farklı disiplinlerdeki sanatsal üretim süreçlerini deneyimleyebilecek. Her biri 4 hafta sürecek olan atölyelere, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) öncülüğünde deprem bölgesinden İstanbul’a gelen veya deprem bölgesinde gönüllü olarak görev alan gençlerin de katılımı teşvik edilecek.

Programın içeriğinde neler olacak?

“Sanatta Yaratıcı Bakışlar” kapsamında alanında uzman sanatçılar, sanatsal üretim üzerine gençlerle bir araya gelecek. Tan Tunçağ ile elektronik müziğin tarihi, yapısı ve üretim teknikleri, Gökçe Uygun ile ses tasarımı ve sahne uygulamaları, Gökalp Gönen ile stop-motion animasyon film üretimi, Can Memişoğulları ile ses ve görsel kodlama atölyeleri düzenlenecek.

Ayrıca, Selda Taşkın ile film kurgusu ve Alper Aydın ile arazi sanatı ve güncel sanat atölyeleri de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Böylece farklı şehirlerden katılımcılar da bu atölyelere başvurabilecek. 

İlk atölye için başvurular açıldı

19-21 yaş grubuna yönelik hazırlanan ve yürütücülüğünü müzisyen Tan Tunçağ’ın üstlendiği ilk atölye için başvurular açıldı. 26 Nisan, 3 Mayıs, 10 Mayıs ve 17 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan atölyeye katılmak isteyen gençler, 17 Nisan’a kadar başvuru formunu doldurarak kayıt oluşturabilir.

“Sanatta Yaratıcı Bakışlar” programı hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Bu içerik en son 12 Nisan 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN