Rüzgâr Gibi Seçki: Paribu Cineverse’ün desteğiyle Ayvalık Uluslararası Film Festivali

Yeni sinema evreni Paribu Cineverse, bu yıl 2’nci kez düzenlenen Ayvalık Uluslararası Film Festivali’nin destekçilerinden biri oldu. Paribu Cineverse, ilk kez bir festivale destek vererek popüler ve niş sinema kültürünü bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali, bu yıl da dünya sinemasından özel bir seçkiyi, Ayvalık’ın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan mekanlarda sinemaseverlerle buluşturuyor. Film gösterimlerinin yanı sıra, söyleşiler, paneller ve çocuklara özgü etkinlikler de festival programında yer alıyor. Ayrıca, sektörü yakından tanımalarını sağlamak için ülkenin farklı şehirlerinden gelen sinema öğrencilerine de festival kapsamında görev veriliyor. 

Afişinde Ayvalık’ta yaşayan sanatçıların eserlerinin yer alması, festivalin  en özel ve ilgi çeken yanlarından biri. Ayvalık’ta yaşayan sanatçı Tunca’nın Bedbahtlıklar ve Yeni Hazlar adlı kişisel sergisine ait bir eserinden ilhamla görsel tasarımını Erdem Yılmaz’ın hazırladığı afişte seyirciyle buluşuyor.

Ayvalık Uluslararası Film Festivali 14-19 Eylül tarihleri arasında Ayvalık’ın seçili bölgelerinde gerçekleşecek. 8 Eylül’de biletleri satışa çıkan festival hakkında detaylı bilgi almak ve gösterim takvimini öğrenmek için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 



Bu içerik en son 15 Eylül 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN