Paribu’nun yeni sosyal yatırım programı 10 Creative Fellows başlıyor

Paribu, kültür sanat alanında verdiği destekleri bir adım ileri taşıyarak paydaşlarıyla birlikte yaratıcı endüstriler alanında bir sosyal yatırım programı başlattı.

10 Creative Fellows adı verilen bu program ile Paribu, gençlerin gelişimlerine destek olurken kolektif bir etki alanı yaratmayı da hedefliyor. Bu kapsamda; yaratıcı endüstriler alanında lisans veya yüksek lisans düzeyinde eğitim gören gençlere atölyeler, mentorluk, yönetim ve kapasite geliştirme eğitimleri ile ağ kurma fırsatı sunarak kariyer yolculuklarında destek olacak.

12 Temmuz’da gerçekleştirilen basın buluşmasında Yasin Oral, 10 Creative Fellows ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bu program, yaratıcı endüstriler alanında sorumluluk aldığımız, gençleri yetenek ve potansiyellerini geliştirme konusunda desteklemeyi hedeflediğimiz bir program. Gençlerin hayallerindeki projeyi hayata geçirmeleri ve bu ekosisteme faydalı olmaları için desteğimizi ilerleyen yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz. Programın hayata geçirilmesinde katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.”

10 Creative Fellows’da hangi paydaşlar yer alıyor?

Katılımcıların seçiminde ve program süresince katkıda bulunacak paydaşlar arasında; 212 Photography Istanbul, Akustikhane, Arter, Bahçe Galata, Border_less ARTBOOK DAYS, Bozcaada Caz Festivali, Craft Tiyatro, DasDas, Hood Base, İstanbul Kültür Sanat Vakfı, İstanbul Modern Sanat Müzesi, Moda Sahnesi, Reflect Studio, Toros and Partners Mimarlık, X Media Art Museum ve Paribu Art Memory sanatçıları yer alıyor.

Program başvuruları ne zaman başlayacak?

Toplam 10 katılımcının yer alacağı 10 Creative Fellows programına 12 Temmuz-12 Eylül tarihleri arasında başvurulabilecek. Faaliyetlerine eylül ayında başlayacak olan programın 2024 yılının mart ayında sona ermesi planlanıyor.  

Program hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için tıklayın.



Bu içerik en son 14 Ağustos 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN