Paribu’nun sanat odaklı yeni içerik serisi “Yekta Kopan ile Paribu Sanat Ajandası” yayında

Paribu, kültür sanat etkinliklerini odak noktasına alan yeni içerik serisini yayınladı. Yekta Kopan’ın sunuculuğunu üstlendiği “Yekta Kopan ile Paribu Sanat Ajandası”, farklı disiplinlerdeki sanat etkinlikleri ve sahne performanslarına yakından bakıyor.

Yekta Kopan, her bölümde farklı bir etkinliğin sahne arkasını, hayata geçiş sürecini izleyiciye aktarıyor. Kopan, gündemdeki sanat etkinliklerini farklı bir açıdan ele alıyor. Bazen bir konser, bazen bir festival, bazen de bir sergide sanatçılar ve etkinlik kurucularıyla gerçekleştirdiği röportajlarda merak edilenleri soruyor. 

İlk bölümde Paribu’nun ana sponsorluğunda gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali’ne giden Kopan, festivalin kurucuları ve destekçileriyle bir araya geldi. Festival kapsamındaki etkinliklere göz atarken, festivalin amacı ve konseptine dair sohbetler gerçekleştirdi. 

İkinci bölümde ise Kopan, Fazıl Say’ın önderliğinde gerçekleşen ve aynı zamanda anlatıcılığını üstlendiği Dünya Anne konser serisinin özel gösteriminin provasındaydı. Albüm olarak da dinleyicilerle buluşan seride Fazıl Say; Ferit Odman, Volkan Hürsever ve Serenad Bağcan ile sahnede. Kopan, gerçekleştirdiği röportajlarla Dünya Anne’nin hikâyesini aktardı. 

Sezon boyunca birbirinden farklı kültür sanat etkinliklerini aktaracak olan  “Yekta Kopan ile Paribu Sanat Ajandası”nı Paribu YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

 

Bu içerik en son 25 Nisan 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN