Paribu’nun destekçileri arasında yer aldığı border_less ARTBOOK DAYS 4 Mayıs’ta başlıyor

Kültür sanatı sorumlulukları arasında gören Paribu, beşinci edisyonu gerçekleşecek olan border_less ARTBOOK DAYS’in bu yıl da destekçileri arasında yer alıyor.

4–7 Mayıs tarihleri arasında, geçtiğimiz yıl olduğu gibi Arter’in ev sahipliğinde düzenlenecek olan border_less ARTBOOK DAYS; yayını olan, metin üzerine çalışan sanatçılar ve inisiyatifler ile yayım yapan müze, galeri, kurum ve enstitüleri bir araya getirerek kitap üretimleri üzerinden yeni bir ortak alan yaratmayı hedefliyor.

Sanat alanında üreten, söz söyleyen ve paylaşan kişileri bir araya getirmenin yanı sıra; yayınevleri üzerinden yeni etkileşim zeminleri oluşturmayı amaçlayan etkinlikte; 6 farklı ülkeden 20 sanatçı, 8 inisiyatif ve 15 sanat kurumu yan yana gelecek. Etkinlik kapsamında ayrıca; konuşma programı, workshop ve çeşitli yayın lansmanları da düzenlenecek.

Paribu CEO’su Yasin Oral, söz konusu iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: “Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da border_less ARTBOOK DAYS’in destekçileri arasında yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Farklı disiplindeki sanat dallarını, ilgili insanlarla buluşturan bu etkinliğin bir parçası olmak bizim için çok kıymetli.”

4–7 Mayıs tarihleri arasında Arter’in Sevgi Gönül Oditoryum’unda gerçekleşecek olan etkinlik ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Bu içerik en son 10 Nisan 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN