Paribu’nun desteğiyle Istanbul Fringe Festival, 16 Eylül’de başlıyor

Paribu, kültür sanat alanındaki etkinliklere desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Istanbul Fringe Festival, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu sene de Paribu’nun katkılarıyla 16-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bu yıl 5’inci kez düzenlenecek olan uluslararası performans sanatları etkinliği Istanbul Fringe Festival, 16-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul’un farklı noktalarında gerçekleşecek. Performans sanatlarında alternatif işlerin sanatseverlerle buluşacağı festivalde Türkiye, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Birleşik Krallık, İsrail, İtalya, Hollanda, Kanada ve Yunanistan olmak üzere, 10 farklı ülkeden ekipler sahne alacak. Festival süresince toplam 21 gösteri, 6 atölye, paneller ve partiler düzenlenecek.

Istanbul Fringe Festival gösterimleri nerede gerçekleşecek?

Istanbul Fringe Festival’a ev sahipliği yapacak mekanlar arasında Paribu’nun destekçisi olduğu Arter, Bahçe Galata ve DasDas başta olmak üzere; Barış Manço Kültür Merkezi, BeReZe Gösteri Evi, Caddebostan Kültür Merkezi, Çıplak Ayaklar Dans Akademisi, ENKA Sanat, Fişekhane, Hope Alkazar, Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy, Karga, Sakıp Sabancı Müzesi ve Tuhafier yer alıyor.

Festivalin 23 Eylül’de gerçekleşecek kapanış gününe ev sahipliği yapacak olan Arter’de, Paribu kullanıcısı olan festival ziyaretçileri, Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında Arter’deki sergileri de ücretsiz ziyaret edebilecek. 

Detaylı bilgi ve biletler için festivalin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Bu içerik en son 5 Eylül 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN