Paribu’nun desteğiyle “Arter’de Uzun Cumartesi” devam ediyor

Paribu ve Arter iş birliğinde, yıl içinde dört kez düzenlenecek olan Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi”nin ikincisi 17 Haziran’da gerçekleşiyor.

Etkinlik kapsamında Paribu kullanıcıları, saat 11.00-00.00 arasında tüm sergileri ücretsiz ziyaret edebilecek ve sesli rehberlerden de ücretsiz faydalanabilecek. Bu ayrıcalıklardan faydalanmak için Arter’de bulunan Paribu gişesinden Paribu kullanıcısı olduğunu doğrulamaları yeterli olacak. 

17 Haziran’da Arter’de neler var?

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında Paribu kullanıcıları; 13.00, 15.00, 19.00 ve 22.00’de gerçekleşen rehberli turlarla ya da gün içinde diledikleri saatte sesli rehberler eşliğinde 5 farklı sergiyi ücretsiz gezebilecek.

Program kapsamında yer alan sergiler ise şöyle: Nuri Kuzucan: Pasaj, Eva Koťátková: Bir Balıkmışım Bacakları Olan, Cengiz Çekil: Bugün de Yaşıyorum, Sarkis: SONSUZ ve Elina Brotherus: Large de Vue. 

Ayrıca, gün içerisinde çocuk ve yetişkinlere özgü atölyeler de düzenlenecek. 11.00’de Renkli Parmaklarla Duygular Yan Yana Çocuk Atölyesi, 14.00’te ise Tel Örgüler Yetişkin Atölyesi, katılımcılara farklı bir deneyim sunacak. Atölyelerin biletleri Arter gişesinde satın alınabilecek.

Akşam 20.00’de Sevgi Gönül Oditoryumu’nda gerçekleştirilecek “Aftersun” filminin gösterimi ve 22.00’de Karbon’da düzenlenecek Donna Mobile by Elif Çağlar konserinin biletlerine de Arter gişesinden ulaşılabilecek.

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında ziyaret edilecek sergiler ve diğer etkinlikler hakkında detaylı bilgi için Arter’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” özelinde hazırlanan videoyu YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 13 Haziran 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN