Paribu’nun desteğiyle “Arter’de Uzun Cumartesi” başlıyor

Paribu kültür sanat alanındaki iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek, programıyla sanatın tüm disiplinlerini kapsayan Arter ile bir araya geldi.

Bu iş birliği kapsamında sene boyunca dört kez düzenlenecek olan Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi”nin ilki 29 Nisan’da gerçekleşecek. Hafta içi en geç ziyaret saati 19.00, perşembe 20.00 olan Arter’de bulunan tüm sergiler, kütüphane ve kitabevi gece yarısına kadar ziyaret edilebilecek.

Paribu kullanıcılarını hangi ayrıcalıklar bekliyor?

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında Paribu kullanıcıları, saat 11.00-00.00 arasında sergileri ücretsiz ziyaret edebilecek ve sesli rehberlerden de ücretsiz faydalanabilecek.

Bu ayrıcalıklardan faydalanmak için Arter’de bulunan Paribu gişesinden Paribu kullanıcısı olduğunu doğrulamaları yeterli olacak. 

29 Nisan’da Arter’de neler var?

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi”nin ilk gününde 19.00 ve 22.00 saatlerindeki ücretsiz sergi turları sınırlı kontenjanla gerçekleştirilecek. Eva Koťátková: Bir Balıkmışım Bacakları Olan, Cengiz Çekil: Bugün de Yaşıyorum ve Elina Brotherus: Large de Vue sergilerinin yer aldığı program hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Ayrıca, Sevgi Gönül Oditoryumu’nda 2022 Cannes Film Festivali’nin Yönetmenlerin On Beş Günü bölümünde prömiyerini yapan Les Cinq Diables (Beş Şeytan) filmi gösterilecek. Saat 20.00’de gerçekleşecek olan gösterim için biletler Arter gişesinde olacak.

Arter ulaşım ve servis saatleri için tıklayın.

“Paribu ile Arter’de Uzun Cumartesi”nin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 1 Haziran 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN