Paribu sponsorluğunda gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali yoğun ilgi gördü

Paribu’nun ana sponsorluğunu üstlendiği “Yedi nota, bir ada: Bozcaada Caz Festivali” sona erdi. Yoğun ilgi gören festivalde üç gün boyunca birçok konserin yanı sıra, 50’den fazla etkinlik düzenlendi.

26-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen Bozcaada Caz Festivali, 6’ıncı yılında da Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılara ev sahipliği yaptı. Konser, atölye, panel, yürüyüş, gösterim, pop-up konser ve tadım gibi 50’yi aşkın farklı etkinliğin yer aldığı festivale 6000’in üzerinde kişi katılım gösterdi.

Festivalde Paribu’nun Akustikhane iş birliğiyle “Yeni Yerli” projesi kapsamında organize ettiği 3 pop-up konserde Arda Alper, Özgül Bolat, Ali Alınpak’ın yanı sıra trompet sanatçısı Barış Demirel ile Emiran, Bozcaada’nın farklı lokasyonlarında dinleyicilerle buluştu.

Dikkat çeken etkinliklerden biri de Paribu’nun düzenlediği “Web3 ve Merkeziyetsiz Teknolojiler” başlıklı söyleşi oldu. Turan Sert ve Efe Bulduk, Web3 ve teknolojik gelişmeler üzerine katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN