Paribu partnerliğinde Contemporary Istanbul Vakfı’nın yeni sergisi “Seçici İletken” açılıyor

Paribu, Contemporary Istanbul Vakfı’nın Türkiye’de yeni medya sanatı alanında çalışmalar yapan sanatçıların eserlerini bir araya getiren “Seçici İletken”in sergi partneri oldu. 

Güncelleme: “Seçici İletken” sergisi, 16 Nisan’a kadar uzatıldı.

12 Ocak Perşembe günü gerçekleşecek sergi açılışında Paribu CEO’su Yasin Oral ile Contemporary Istanbul Vakfı’nın kurucusu Ali Güreli konuşma yapacak. “Seçici İletken” sergisi, 12 Ocak-12 Mart tarihleri boyunca pazartesi hariç her gün 12.00-19.00 saatleri arasında Fişekhane’deki Cocoon, Hamam ve fuaye alanlarında ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Seçici İletken ziyaretçilerini neler bekliyor?

Küratörlüğünü Sinan Eren Erk’in, yaratıcı küratörlüğünü ise Arda Yalkın’ın üstlendiği sergide; Abel Korinsky, Ali M. Demirel, Ahmet Rüstem Ekici, Ahmet Said Kaplan, Ceren Su Çelik, Candaş Şişman, Dilara Başköylü, Dist Collective, ha:ar, Hakan Sorar, Orhan Kavrakoğlu, Ozan Türkkan ve Selçuk Artut’un eserleri yer alacak.

Sergi kavramsal çerçevesini, çağımızda düşüncenin hızla yayılmasından alıyor. Bedensel evrimin dijital devrimle nasıl kesiştiğine ve varlığını sürdürebilmek için seçimler yapmak zorunda olan insanın kendi ürettiği teknolojiyle olan çok katmanlı ilişkisine odaklanıyor. Yeni medya alanında üretkenliğini sergileyen sanatçıların eserlerinde de bu fikirlerin yansımaları görülecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içerik en son 23 Mart 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN