Paribu, Noise_Media Art’ın destekçilerinden oldu

Paribu, Türkiye’nin ilk medya sanatı fuarı Noise_Media Art’ın konuşma programı OI_Talks’un ana destekçisi oldu. Paribu Art Memory’den seçili dijital eserler de fuar boyunca Kadıköy Kent Müzesi’nde olacak. 

18-21 Ocak tarihlerinde Kadıköy Kent Müzesi’nde gerçekleşecek olan fuar İstanbul’u, medya sanatı alanında faaliyet gösteren farklı ülkeler ve Türkiye’den galeriler ile buluşturacak. Fuar; OI_Media Art, OI_Music, OI_Talks, OI_Emerge ve OI_Education gibi bölümlerden oluşacak.

Paribu’nun katkılarıyla OI_Talks 

Paribu’nun destekçisi olduğu OI_Talks, Noise_Media Art’ın önemli bölümlerinden biri.  Fuara katkı sunan sanatçılar ve küratörlerin yanı sıra, Türkiye’den önemli sanat profesyonellerinin yer aldığı konuşmalar ve paneller gerçekleşecek. 

Dominique Moulon’un baş küratör olduğu OI_Media Art, Arda Yalkın’ın yaratıcı direktörlüğü ve Hande Şekerciler’in sanat direktörlüğünde düzenleniyor. Yeni medya sanatını temsil edecek eserler arasında; DAM, Kate Vass Gallery, Elektra, Julie Caredda gibi uluslararası galerilerin yanında Art On, Sanatorium, Pilot, Siyah Beyaz Galeri gibi Türkiye’nin önemli galerileri yer alacak. 

Noise_Media Art, her gün 11.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek. Fuarın takvimini incelemek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu içerik en son 17 Ocak 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN