Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” 23 Eylül’de

Paribu ve Arter iş birliğinde yıl boyu dört kez düzenlenecek olan Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi”nin üçüncüsü 23 Eylül’de gerçekleşiyor.

Paribu kullanıcıları,11.00-00.00 saatleri arasında Arter’de bulunan tüm sergileri, sesli rehberler eşliğinde ücretsiz ziyaret edebilecek. Ayrıca, 19.00, 20.30 ve 22.00’de sınırlı kontenjanla yapılacak ücretsiz rehberli turlardan da faydalanabilecek. Tüm bu ayrıcalıklar için kullanıcıların, Arter’de bulunan Paribu gişesinden Paribu kullanıcısı olduğunu doğrulaması yeterli olacak.  

23 Eylül’de Arter’de neler var?

Gün boyu Arter’de ücretsiz gezilebilecek sergiler arasında; Sarkis: SONSUZ, Nuri Kuzucan: Pasaj ve Cengiz Çekil: Bugün de Yaşıyorum yer alıyor.

Aynı gün Sevgi Oditoryumu’nda gerçekleşecek MUBI film gösteriminin biletlerini de Arter gişelerinden temin edebilirsiniz.

Ayrıca, yine Paribu’nun katkılarıyla sanatseverlerle buluşacak olan Istanbul Fringe Festival’ın kapanış günü etkinliği de aynı gün Arter’de düzenlenecek. Festival kapsamında; Embodied Improvisation Workshop-Becca Hoback atölyesi, “Kaçak Çay” performans gösterisi ve  Bunker + Vault dans gösterisi ücretli olarak gerçekleşecek. 

Istanbul Fringe Festival’ın biletlerine tiyatrolar.com.tr üzerinden, Arter’deki güncel sergiler hakkında detaylı bilgiye de Arter’in web sitesinden erişebilirsiniz.

Bu içerik en son 19 Eylül 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN