Paribu, Craft Tiyatro’nun ana sponsoru oldu

Paribu, kültür sanat alanında yeni iş birlikleri kurmaya devam ediyor. Craft Tiyatro ve Oyunculuk Atölyesi’nin ana sponsorluğunu üstlenen Paribu, iki yıl boyunca tiyatronun destekçisi olacak.

İpek Bilgin ve Çağ Çalışkur’un önderliğinde faaliyetlerini sürdüren Craft Tiyatro, 2011 yılından bu yana 19 tiyatro oyununu seyirciyle buluşturdu. Bugüne dek farklı sahnelerde oyunlarını sergileyen tiyatroya 2021 yılının Eylül ayından beri Bomontiada ana tiyatro sahnesi ev sahipliği yapıyor.

Özgün eserleri sergileyen Craft Tiyatro’nun tek başarısı oyunlarıyla sınırlı değil. Ayrıca pek çok oyuncuyu sanat dünyasına kazandıran ve bünyesindeki sanatçılara kendi alanlarında üretim yapabilmeleri adına destek veren bir eğitim atölyesi olarak faaliyet gösteriyor. Bu yıl da atölye bünyesinde 400 yeni öğrenciye eğitim verecek olan Craft, tüm öğrencilerine sanat dünyasında var olmaları için eğitim süreci sonunda da destek vermeye devam ediyor.

Craft Tiyatro ve Craft Oyunculuk Atölyesi’nin çalışmaları ve oyun gösterimleriyle ilgili detaylı bilgiye tiyatrocraft.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu içerik en son 16 Ocak 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN