Paribu Cineverse’ten Dünya Sinema Günü’ne özel kampanya


Güncelleme: Paribu kullanıcılarına özel, 200 TL değerinde CGV Para kodu ve orta boy mısır menüsü hediyesini içeren “Paribu Cineverse 14 Kasım Dünya Sinema Günü” kampanyası sona erdi.

Paribu Cineverse, Dünya Sinema Günü’ne özel kampanya başlattı. 1-30 Kasım tarihleri arasında, hesabında en az 50 TL değerinde kripto varlık bulunan tüm Paribu kullanıcılarına 200 TL değerinde CGV Para ile orta boy mısır menüsü hediye. 

Tüm Paribu Cineverse salonlarında geçerli kampanya kapsamında 1 Kasım itibarıyla her çarşamba 4.000’er adet olmak üzere, toplam 16.000 adet CGV Para kodu ve 16.000 adet orta boy mısır menüsü kodu dağıtımı gerçekleştirilecektir. Dağıtım süresi 1 haftadır. Kodlar erken tükendiği takdirde süre sonlandırılır.

Kampanyadan faydalanmak için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. 

  • PARİBU CINEVERSE yazıp 0850 303 60 00 numaralı telefona SMS gönderin.
  • SMS ile gelen kampanya kodunu Paribu Cineverse gişelerinde, Paribu Cineverse web sitesinde veya Paribu Cineverse mobil uygulamasında aktif edin. 
  • Web sitesi ya da mobil uygulamasından kodu aktif etmek için CGV Cinema Club’a üye olmanız gerekmektedir. Eğer üyeyseniz, direkt hesabınıza giriş yapabilirsiniz. “CGV MoviePass – CGV Para Barkod Yükleme“ bölümüne SMS ile gelen kodu yazarak kodu aktif edebilirsiniz. 
  • Aktif edilen 200 TL değerindeki kampanya koduyla Paribu Cineverse’lerden sinema bileti veya Paribu Cineverse büfelerinden dilediğinizi alabilirsiniz.
  • Orta boy mısır menüsü için geçerli kampanya koduyla Paribu Cineverse büfelerinden ücretsiz olarak orta boy mısır menüsü (1 adet orta boy mısır ve 1 adet kola) alabilirsiniz.

Katılım koşulları

  1. Kampanya kodları sadece 1.11.2023 saat 09.00 ile 30.11.2023 23.59 tarihleri arasında alınabilir.
  2. Alınan kampanya kodlarının kullanımı 1.11.2023 saat 09.00 ile 17.10.2024 saat 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
  3. CGV Para için geçerli kampanya kodları 16.000 adetle sınırlıdır. Orta boy mısır menüsü için geçerli kampanya kodları 16.000 adetle sınırlıdır. 
  4. Kampanya kodları 1-8-15 ve 22 Kasım tarihlerinde yenilenerek dağıtılacaktır. 
  5. Kampanya, Paribu kullanıcılarına özeldir. Kampanyaya katılmak için kullanıcıların hesaplarında en az 50 TL değerinde kripto varlık bulunmalıdır.
  6. Paribu kullanıcılarına özel olan bu kodları almak için “PARİBU CINEVERSE” yazıp 0850 303 60 00’a SMS gönderilmelidir.
  7. SMS ile gelen kampanya kodu Paribu Cineverse gişelerinde, Paribu Cineverse web sitesinde veya Paribu Cineverse mobil uygulamasında aktif edilmelidir. (Gelen kodu aktif etmek için öncelikle CGV Cinema Club’a üye olmanız gerekmektedir. CGV Cinema Club üyesiyseniz, giriş yaparak “CGV MoviePass – CGV Para Barkod Yükleme“ bölümüne SMS ile gelen kodu yazmanız gerekmektedir.)
  8. Aktif edilen 200 TL değerindeki kampanya koduyla 16 bin kişi Paribu Cineverse’lerden sinema bileti ve Paribu Cineverse büfelerinden ücretsiz orta boy mısır menüsü alabilir.
  9. Kampanyadan mevcut Paribu üyeleri ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayan yeni üyeler yararlanabilir.
  10. 1 kişi en fazla 1 kampanya kodu kullanma ve 1 adet ücretsiz orta boy mısır menüsü alma hakkına sahiptir.
  11. Kampanya kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
  12. Kampanyadan sadece gerçek kişi olan PARİBU kullanıcıları faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  13. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  14. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  15. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde, münhasıran PARİBU tarafından yapılacaktır.
  16. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal Duyurular sayfası üzerinden ilan edilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  17. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların herhangi bir sebeple yaşayacakları aksaklıklardan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.

Yukarıda yer alan tüm koşullar, her bir kullanıcı için aynı ve bağlayıcıdır. Oluşabilecek herhangi bir değişikliği takip etme yükümlülüğü kullanıcılarda olup, PARİBU’nun kullanıcıları olası değişiklikler hakkında bilgilendirme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle kullanıcılar, güncel koşul ve kuralları kendileri takip etmekle yükümlüdürler.

 



Bu içerik en son 30 Kasım 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN