Paribu, bu yıl 12. kez düzenlenen TEDx Reset etkinliğinin sponsoru oldu

Türkiye’de yapılan ilk TEDx etkinliği olma özelliğini taşıyan ve yılda bir kez düzenlenen TEDx Reset 2022, Paribu’nun ana sponsorluğunda gerçekleşti.

“Alan Aç” temasında hazırlanan TEDx Reset’te Metaverse ve dijital ikizler konuşuldu. 2022 yılında insanın içindeki avatarların ve onların hayatlarda açtığı alanların konuşulduğu etkinlikte aynı zamanda sürdürülebilirlik, içe dönüş ve kendini keşfetme konuları da ele alındı.

15 Ekim 2022 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte her zaman olduğu gibi “biz olmaktan” ve “eyleme geçmekten” kaçınmayan insanlar, hikâyelerini anlattı.

TEDx Reset konuşmacıları arasında kimler var?

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen TEDx Reset 2022’nin açılış konuşmasını Ali Üstündağ üstlendi. Yeni dünya düzeninde evrenlerinde açılan yeni alanlarını ilham verici hikâyeler eşliğinde paylaşan konuşmacılar arasında; Pelin Çalışkanoğlu Ekşi, Mert Karslıoğlu, Zafer Ali Kızılkaya, Aylin Gezgüç, Murat Yerdekalmazer, Nurdeniz Tuncer, Belfu Berkol, Tarık Tolunay, Ahmet Acar, Leyan Senay, Barbaros Uzunöner, Salih Güngör, Necla Güngör Kırağası, Dr. Eray Dinç, Leyla Türker Şener, Veysel Sala ve Müzik Grubu, Ufuk Emin Akengin, Nurper Özcan, Ece Gözen Akın, Murat Canbaz, Prof. Dr.Türker Kılıç ve Emel Şenel yer alıyor.

Bu içerik en son 3 Kasım 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN