Paribu, Bahçe Galata’nın ana sponsorluğunu üstlendi

Paribu, kültür sanat alanındaki desteklerine devam ediyor. Bahçe Galata’nın ana sponsorluğunu üstlenen Paribu, iki yıl boyunca tiyatronun destekçisi olacak.

Tülin Özen, Tansu Biçer ve Saim Güveloğlu tarafından 2020 yılında kurulan Bahçe Galata, 2021 yılının eylül ayından bu yana İstanbul’un sanat merkezlerinden Galata’da faaliyet gösteriyor. Nora ve Bizi Öldürmek İsteyen Muhteşem Hayat gibi özgün eserleri tiyatro izleyicisiyle buluşturan Bahçe Galata, farklı tiyatro topluluklarını da sahnesinde ağırlıyor. Aynı zamanda atölye eğitimleriyle sanat dünyasına yeni oyuncular kazandıran bir sanat merkezi görevi görüyor.

“Sanatsal faaliyetlere destek vermek yaşamsal hâle geldi”

Tiyatronun kurucuları Tülin Özen, Tansu Biçer ve Saim Güveloğlu, Paribu’nun sponsorluğuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Özel sektörün sanatsal faaliyetlere desteği günümüzde sanatsal kurumlar için destek olmanın ötesine geçti ve yaşamsal hâle geldi. Paribu’nun bu anlamdaki varlığını sadece kendimiz için değil Paribu’nun desteklediği diğer tiyatrolar için de çok önemli buluyoruz. Umarız ki, bu durum diğer kurumlara da örnek olur ve ülke tiyatrosu hep beraber çeşitlendirilebilir.”

Paribu CEO’su Yasin Oral ile konuyla ilgili düşüncelerini şöyle aktardı:

“Paribu olarak yarattığımız katma değeri topluma fayda sağlayacak şekilde dönüştürmek için sorumluluk alıyoruz. Kültür sanat alanında verdiğimiz sürdürülebilir desteklerle varlığımızı sürdürüyoruz. Bu yaklaşımla tiyatro dünyasının kıymetli topluluklarından Bahçe Galata’nın destekçisi olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.”

Bahçe Galata’nın oyun ve atölye programı hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu içerik en son 16 Ocak 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN