Paribu, 16. İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin sponsorları arasında yer aldı

Paribu Hub, İTÜ tarafından 16. kez düzenlenen Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nin platin sponsoru oldu. 

Siber Spectrum temasıyla 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte, geniş bir yelpazede bilişim teknolojilerindeki güncel gelişmeler ve hayatımıza olan etkileri ele alındı. Ana mekânı İstanbul Teknik Üniversitesi Mustafa Kemal olan etkinlik 17 saat süren bir canlı yayın bağlantısı ile hibrit olarak düzenlendi. Oturumlar, BT alanı, interaktif bölüm, dijifikir ve sosyal medya ödülleri olmak üzere 5 farklı bölümden oluşan zirvede 25 konuşmacı yer aldı.

Erman Taylan’dan “Web3 ve Popüler Web3 Uygulamaları’’ 

Etkinlikte Paribu Ventures Yöneticisi Erman Taylan, “Web3 ve Popüler Web3 Uygulamaları’’ başlıklı konuşmasıyla yer aldı. Web3 kavramının, küresel çapta trend uygulamaları, sektörün geleceğine dair detaylı bilgiler ve öngörüler sunduğu konuşmasında Paribu Ventures’ın yatırım yaptığı web3 girişimlerine de yer verdi. Sunumun ardından öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. 

İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Paribu Hub’ın projeleri ve desteklerini ise sosyal medya hesapları ve web sitesinden takip edebilirsiniz.

Bu içerik en son 29 Aralık 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN