Olimpiyat yolundaki “yarının takımı” Team Paribu, Women’s Fitness Haziran sayısında

Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan Team Paribu, Women’s Fitness dergisinde süreç ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Milli voleybol takımı kaptanı Eda Erdem, milli artistik jimnastikçi Ahmet Önder, basketbol oyuncusu Sertaç Şanlı, kelebek stil milli yüzücü Nida Eliz Üstündağ, milli atlet Berfe Sancak, rüzgar sörfçüsü Dilara Uralp ve modern pentalet olarak olimpiyatlarda ilk kez yer alacak olan İlke Özyüksel’den oluşan Team Paribu, ülkemizi 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Paribu desteğiyle temsil edecek.

İlham veren başarı hikâyeleri

Ahmet Önder, Berfe Sancak, Dilara Uralp, İlke Özyüksel, Nida Eliz Üstündağ ve Sertaç Şanlı kariyerlerindeki başarı öykülerini paylaşırken bir yandan Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olmanın gururunu taşıdıklarını dile getirdiler.

Oldukça yoğun bir programda çalışan sporcular, olimpiyatlar için umutlu ve hazır hissettiklerini dile getirdiler. Ayrıca, Paribu desteği ile yola çıkıyor olmaktan da mutlu olduğunu belirten ekip, bu birlikteliğin öncü bir hareket olduğunun da altını çizdi.

Yarının Dünyası’nda geleceğin sporcuları

Paribu CEO’su Yasin Oral, Team Paribu’yu anlatırken ülkemizdeki başarılı sporcuların maddi ve manevi engellerle karşılaşmasının önüne geçmek için destek verdiklerini dile getirdi. Özellikle bireysel spor dallarında faaliyet gösteren sporcuların yanında olmaya özen göstermekle birlikte pek çok dezavantajla karşılaşan kadın sporcuların yanında yer alıp bu dezavatanjları ortadan kaldırmak için de hassas davrandıklarını belirtti.

Paribu olarak olimpiyatlardan sonra da sporculara destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Oral, “Yarının Dünyası’nı inşa ederken geleceğin sporcularının yetişmesini destekleyeceğiz” dedi.

Röportajın tamamını Women’s Fitness dergisinin Haziran sayısında okuyabilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN