Mesut Süre eğlenceli hikayeleriyle bu hafta Yarının Dünyası’ndaydı

Paribu sponsorluğunda izleyiciyle buluşan Yekta Kopan ile Yarının Dünyası programı yeni bölümünde Mesut Süre’yi ağırladı. Süre, mikrofonun başına geçtiği ilk yıllardan bugüne uzanan süreçte başından geçen pek çok eğlenceli hikâyeyi Yekta Kopan’a anlattı.

Stand up kariyerinin ilk yıllarını “Tek motivasyonumuz kimseye benzememekti. Kendi tarzını oturtmak ise zaman alıyor” sözleriyle anlatan Süre, “İlk stand up gecem berbattı. Bana tek bir kişi güldü. Ben sadece ona anlatmaya başladım” dedi.

200’e yakın bölümü geride bırakan İlişki Testi programı da Yekta Kopan’ın soruları arasındaydı. Programın, gittiği şehirlerde hâlâ büyük ilgi gördüğünü söyleyen Mesut Süre, “Bir dönemin ilişkilerine fotoğraf çektiğimizi düşünüyorum. İlişki Testi modern düğün videosudur” sözleriyle İlişki Testi’ni anlattı.

Süre’nin üniversite yıllarına uzanan yayıncılık yolculuğu, Rabarba programına başlama hikâyesi, Rock FM’de yaptığı programla daha geniş kitlelere ulaşma süreci ve daha fazlası bu hafta Yarının Dünyası’nda.

Mesut Süre’nin konuk olduğu programın tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN