Meltem Cumbul, Yekta Kopan ile Yarının Dünyası’ndaydı

Paribu sponsorluğunda hazırlanan Yekta Kopan ile Yarının Dünyası programı, ikinci sezonunda yeni konuklarıyla devam ediyor. Yekta Kopan, bu bölümde oyuncu Meltem Cumbul’u ağırladı.

Profesyonel sanat hayatına 13 yaşında dans ederek başladığını ve ilk işlerinin o yaşlarda oynadığı reklam filmleri olduğunu söyleyen Meltem Cumbul, hayatındaki dönüm noktalarını Yarının Dünyası’nda anlattı.

Cumbul, İzmir’den İstanbul’a gelişini, 17 yaşında konservatuara girerek oyunculuğa bakışını geliştiren önemli isimlerle tanışmasını ve kariyerinin ilk yıllarında Londra’daki Genç Çizgi programının sunuculuğuna uzanan tesadüflerle dolu hikayesini izleyicilerle paylaştı.

Bugün sanat yaşamında bir eğitmen olarak da yer alan Cumbul, yarının dünyasında daha çok oyuncu yetiştirmek ve yaptığı filmlere yenilerini eklemek istediğini dile getirdi. Cumbul, ayrıca çevreyle ilgili çalışmalarının gelecekte de süreceğini söyledi.

Meltem Cumbul ve Yekta Kopan’ın gündeminde sanat dünyasının yarını da vardı. Programda, blokzincir teknolojisinin bu alandaki getirilerine Paribu Danışma Kurulu Üyesi Cemil Şinasi Türün’ün anlatımıyla yer verildi. Uçtan uca şifrelemeyle telif haklarının korunması konusuna değinen Türün, şunları söyledi: “Blokzincir üzerine yazılan akıllı kontratlarda eser sahipleri, haklarının yüzde kaç olduğunu ve hangi haklara sahip olduklarını belirtebiliyorlar. Bu sayede haklar yazılımlar tarafından takip edilebiliyor ve eskisinden çok daha kuvvetli bir şekilde korunabiliyor.”

Meltem Cumbul’un konuk olduğu; Yekta Kopan’ın sunumuyla gerçekleşen Yarının Dünyası programının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN