“Kurumsal aktörler uzun yıllar piyasada olacak”

Paribu İş Geliştirme Yöneticisi Akar Aydemir, Coinkolik‘in 2021’e dair sorularını yanıtladı. 

Akar Aydemir, “Piyasaya adım atan kurumsal aktörlerin, tüm fiyat koşullarında, uzun yıllar boyunca piyasanın içinde olacağına dair beklentilerimiz mevcut” dedi.

Bitcoin’deki dalgalanmaların sağlıklı fiyat oluşumunu destekleyeceğini belirten Aydemir, fiyat grafiklerinde uzun süredir yükseliş olduğuna ve son dönemlerde bunun daha belirgin hale geldiğine değindi. Aydemir, “Boğa dönemi olarak tabir ettiğimiz bu süreç, içinde sert düzeltmeleri de barındıran ve sağlıklı fiyat oluşumlarını destekleyen bir süreçtir” diye konuştu.

Aydemir, “Pandeminin etkisiyle geldiği düşünülen kripto paraya dönük ilgi, ilk şokun atlatılmasından sonra yıl genelinde artış gösterdi. 2020’de dünyanın her yanından kurumsal yatırımcıların kripto paralara olan ilgisi artarak devam etti” ifadelerini kullandı.

2021’de kurumsal yatırımcıların ekosisteme olan ilgisinin süreceğini vurgulayan Aydemir, “Piyasaya adım atan kurumsal aktörlerin, tüm fiyat koşullarında, uzun yıllar boyunca piyasanın içinde olacağına dair beklentilerimiz mevcut. Bununla birlikte, regülasyonların gündeme geldiği ve dünyada yeni düzenleme haberlerinin duyulduğu bir yıl olması da beklentilerimiz arasında yer alıyor” dedi.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN