İstanbul Fringe Festivali 17 Eylül’de başlıyor

Paribu, sahiplendiği kültür sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek İstanbul Fringe Festivali’nin resmî sponsoru oldu.

Türkiye’den ve dünyadan tiyatro, dans ve performans disiplinlerinde üretilen alternatif işlerin sergileneceği İstanbul Fringe Festivali 17 – 24 Eylül tarihleri arasında dördüncü kez sanatseverlerle buluşacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş.’nin şehir sponsorluğunu üstlendiği festival, şehrin farklı mekânlarında gerçekleşecek performanslara ev sahipliği yapacak. Arter, Akbank Sanat, Babylon Bomonti, Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi, BeReZe Gösteri Evi, DasDas, ENKA Sanat, Fugamundi, Hann Sahne, Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy, Kadıköy Emek Sahnesi, Kültüral, Müze Gazhane, Sakıp Sabancı Müzesi, Tuhafier, İBB Yüzer Platform ve Yerebatan Sarnıcı’nda atölyeler, konuşmalar ve partiler gerçekleşecek.

Türkiye’nin yanı sıra; ABD, Belçika, Brezilya, Fransa, Hollanda, Singapur, Slovakya ve Yunanistan’dan ekiplerin de yer aldığı İstanbul Fringe Festival 2022’nin biletlerine tiyatrolar.com.tr üzerinden ulaşabilir, festivalin tanıtım videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Ekim 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN