Gelecek için Dayanışma Fonu çalışmaları devam ediyor

Paribu ve Sivil Toplum için Destek Vakfı’nın (STDV) başlattığı Gelecek için Dayanışma Fonu kapsamında desteklenen sivil toplum kuruluşları, çalışmalarına devam ediyor.

Gelecek için Dayanışma Fonu kapsamında 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen depremden etkilenen gençlerin iyi olma hâlini desteklemek amacıyla çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarının (STK) projelerine destek veriliyor.

Kız çocukları ve kadınların fen, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarına katılımlarını ve bu alanlardaki görünürlüklerini desteklemek amacıyla çalışmalarını yürüten SistersLab – Bilim ve Teknolojide Kadın Derneği‘nin hayata geçirdiği STEMWomen: Afetten Etkilenen Kadınların Mentorluk ve Eğitimlerle STEM Alanlarında Güçlenmesi projesinin proje faaliyetleri, STEM alanlarında kadınların karşılaştığı zorluklarla ilgili bilgilerin yer aldığı STDV tarafından hazırlanan röportaja buradan ulaşabilirsiniz.

Yüksek Öğrenimde Rehberliği Tanıtma ve Rehber Yetiştirme Vakfı (YÖRET), Gelecek için Dayanışma fonu kapsamında hayata geçirdiği AFGEP: Afet Sonrası Gençleri Güçlendirme projesiyle Hatay, İstanbul ve Kahramanmaraş’ta ikamet eden ve depremlerden etkilenen gençlerin iyi olma halini desteklemek ve akran dayanışmasını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını yürütüyor. Proje faaliyetleri, gençlerin deprem sonrası ortaya çıkan uzun dönem ihtiyaçları ile ilgili bilgilerin yer aldığı STDV tarafından hazırlanan röportaja buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerik en son 28 Mart 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN