Cumhuriyet’in 100. yılında, ilk günden beri inandıklarımızla

Sektörün ülke çapında gelişmesine katkı sağlayan bir teknoloji şirketi olarak, kurulduğumuz günden beri gücümüzü, inandığımız değerlerden alıyoruz.

Bu yolculukta Cumhuriyet’in Paribu için anlamı; çağı yakalamak, onu aşmak için yorulmadan çalışmak ve daha iyi bir geleceğe ulaşmak. Biz, “Yarının dünyası bu.” diyerek yüzümüzü geleceğe dönüyoruz. Yalnızca teknoloji ile değil; kültür sanat, spor ve sosyal sorumluluk ile gelişen daha iyi bir yarına doğru adımlar atıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in en önemli değerlerinden olan özgürlüğe ve bağımsızlığa, tüm gençlerimizin öncelikle zihinlerinde ulaşmalarını önemsiyoruz. Onlar özgürce düşünebildiği, sınırların ötesine geçebildiği sürece daha iyi bir yarından söz edebileceğimizi biliyoruz.

Bu yüzden “Tüm dünyayı kendi oyun alanı olarak görmekten korkmayacak gençlerin yetişmesini desteklemek” ilk günden beri manifestomuzda yer alan en değerli sorumluluklarımızdan biri.

Her şeyden önemlisi, tüm bunların tek başımıza değil, birlik olduğumuzda mümkün olabileceğini; bir anda değil, uzun çalışmaların sonucunda gerçekleşebileceğini biliyoruz.

Cumhuriyet’in 100. yılında, yolculuğumuza ilk günden beri inandıklarımızla devam ediyoruz. Üretmeyi ve yarının dünyası için sorumluluk almayı daima sürdüreceğiz.

Bu içerik en son 27 Ekim 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN