“Blokzincir Devrimi” Paribu sponsorluğunda okurlarıyla buluşuyor

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi Paribu, sanat, spor, eğitim ve çevre konularında fayda sağlayacak çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Bu anlayışla 6 milyona yaklaşan kullanıcısı başta olmak üzere, herkes için teknoloji okuryazarlığını geliştirecek kaynakları erişilebilir kılıyor.

Sponsorluğunu üstlendiği Don Tapscott ve Alex Tapscott imzalı “Blokzincir Devrimi” kitabını, 9 Ağustos Dünya Kitapseverler Günü’nde okurlarıyla buluşturuyor.  Paribu, daha önce de sektörde doğru bilginin kaynağı olma amacıyla Antony Lewis’in “Bitcoin ve Blokzincirin Temeli” kitabı ile Turan Sert’in “Sorularla DeFi” kitabının sponsoru olmuştu.

Blokzincir teknolojisi, dönüşümün öncüsü mü? 

İşletme yazarı ve danışmanı olan Don Tapscott ile oğlu Alex Tapscott’un kaleme aldığı “Blokzincir Devrimi”kitabında blokzincir teknolojisinin uyarlanabilirliği ve yaratacağı etki, yaşanmış örnekler üzerinden anlatılıyor.

Scala Yayıncılık iş birliğiyle basılan ve blokzincir teknolojisinin dönüşümdeki rolünü merak eden herkesin sorularına yanıt bulabileceği kitaba tüm kitapçılardan ulaşılabilecek.

 

Bu içerik en son 23 Kasım 2022 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN