Baktığımız her yerde geleceği görüyor ve onun için çalışıyoruz

Baktığı her yerde geleceği gören ve onun için çalışan Paribu, bugüne dek Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak kültür sanat, temiz su ve sanitasyon ile nitelikli eğitim alanlarında projeler yürüttü.

Bu ilkeler doğrultusundaki çalışmalarını kolektif verimlilik ve sürdürülebilir başarı yaklaşımıyla yürüten Paribu, 2022 yılında da bir ileri dönüşüm projesini hayata geçirdi. Reklam çalışmalarının bir parçası olan billboard’larda kullanılan vinilleri, çevreye verilen zararları minimuma indirme amacıyla ileri dönüşüm uygulaması kapsamında yeniden değerlendirdi. Toplam 550 m² büyüklüğündeki vinili, 1000 adet laptop kılıfına dönüştürdü. Ayrıca, doğanın sürdürülebilirliğini desteklemek adına projeler geliştiren Toplum Gönüllüleri Vakfı’na da bu proje kapsamında bağışta bulundu.

Paribu’nun reklam materyallerini laptop çantasına dönüştürme sürecini anlatan “Atmayalım, biz bundan bir şey yaparız” söylemiyle hazırladığı reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu içerik en son 24 Nisan 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN