

Paribu ve Arter iş birliğiyle yılda dört kez düzenlenen Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi”, yılın ilk etkinliğiyle 11 Nisan’da gerçekleşiyor. Paribu kullanıcıları, geceye uzanan etkinlik kapsamında tüm sergilere ücretsiz erişim sağlayabilecek; rehberli turlar ve sesli rehberden kontenjan dahilinde ücretsiz yararlanabilecek.
Program; atölyeler, rehberli turlar ve özel etkinliklerle başlayacak. Akşam saatlerinde performans ve konserlerle devam ederek DJ set ile geceye uzanacak.
Nilbar Güreş’in Kadife Bakış ve Hera Büyüktaşcıyan’ın Hayalet Kuartet başlıklı kişisel sergilerinin yanı sıra Hah! ve yeni açılan Yapım Aşamasında sergileri ziyaret edilebilecek. Arter Kütüphanesi ve Kitabevi 11.00-24.00 saatleri arasında açık olacak. Arter-Taksim ve Arter-Tepebaşı servisleri ise gün boyunca ulaşım sağlayacak.
Ayrıcalıklardan yararlanmak için Paribu’ya buradan üye olabilirsiniz. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi Arter’de.
