10 Creative Fellows programının katılımcıları belirlendi

Paribu’nun kültür sanat paydaşlarıyla birlikte yaratıcı endüstriler alanında başlattığı 10 Creative Fellows’un katılımcıları belirlendi.

Gençlerin gelişimlerine destek olurken kolektif bir etki alanı yaratmayı hedefleyen 10 Creative Fellows programının başvuru değerlendirme ve katılımcıları belirleme süreci sona erdi. 212 Photography Istanbul, Akustikhane, Arter, Bahçe Galata, border_less ARTBOOK DAYS, Bozcaada Caz Festivali, Craft Tiyatro, DasDas, Hood Base, İstanbul Kültür Sanat Vakfı, İstanbul Modern Sanat Müzesi, Moda Sahnesi, Reflect Studio, Toros and Partners Mimarlık, X Media Art Museum ve Paribu Art Memory sanatçılarının mentorluk edeceği programın katılımcıları, 9 Kasım’da Arter’de gerçekleşen bir etkinlikte açıklandı. Mentorlar ve katılımcılar bu etkinlikte ilk kez bir araya geldi.  

Yaratıcı endüstriler alanında lisans veya yüksek lisans düzeyinde eğitim gören gençlere; atölyeler, mentorluk, yönetim ve kapasite geliştirme eğitimleri ile ağ kurma fırsatı sunarak kariyer yolculuklarında destek olacak programın ilk dönemi 2024 Mart’ta sona erecek. Program kapsamında; İnsan Odaklı Tasarım ve Yaratıcı Endüstriler, Sistem Yaklaşımı ve Etki (Ölçümü), Paydaş Yönetimi ve Kaynak Geliştirme ile Teknoloji Odaklı Örgütlenme gibi konularda eğitim verilecek.  

Program katılımcılarının listesi ise şöyle:

Berkay Okur, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

Ceyda Selvi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

Doğa Baysal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi

Edanur Dursun Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Esma Taşdemir, Yaşar Üniversitesi

Esmanur Çağlar, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi

Melih Taha Nargül, Marmara Üniversitesi

Seren Konak, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

Serra Utkum İkiz, Anadolu Üniversitesi

Yiğit Karataş, Sabancı Üniversitesi




 

Bu içerik en son 13 Kasım 2023 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN