Paribu’nun sponsorları arasında yer aldığı UN:BLOCK sona erdi

Paribu, 1-2 Nisan tarihlerinde Letonya’nın başkenti Riga’da gerçekleştirilen UN:BLOCK konferansında Türkiye’yi temsil etti. Paribu, Kuzey Avrupa’nın en büyük blokzincir ve fintech konferansı olarak öne çıkan etkinliğin sponsorları arasındaydı. 

Paribu “ölçeklenme” sunumuyla sahnedeydi

Yüzlerce katılımcıyı blokzincir, finansal teknolojiler, dijital varlıklar, regülasyon ve bankacılığın geleceği gibi konularda sunum ve panellerde bir araya getiren UN:BLOCK, Avrupa’da dijital finansın geleceğini inşa eden karar alıcıları, politika yapıcıları ve sektör paydaşlarını buluşturdu.

Paribu, UN:BLOCK sahnesinde

Paribu İş Geliştirme Yöneticisi Burak Budak, “Dijital varlık platformları küresel pazarlarda nasıl ölçeklenebilir?” sorusuna yanıt verdiği sunumuyla, etkinliğin ikinci gününde sahne aldı. Burak Budak sunumunda, Paribu’nun Aralık 2025’te duyurduğu CoinMENA satın alması örneği üzerinden, sektörel bilgi birikiminin, uyuma verilen önemin ve regülasyona hazır altyapının ölçeklenmedeki rolüne vurgu yaptı. 

2026 yurt dışı etkinlik sponsorlukları başladı

Paribu, kripto varlık ekosistemini ve finansal teknoloji karar alıcılarını bir araya getiren uluslararası etkinliklerdeki görünürlüğünü artırmaya 2025 itibarıyla hız vermişti. 2025 boyunca Web Summit Qatar 2025, Paris Blockchain Week 2025, Money 20/20 Europe ve TOKEN2049 Singapore gibi etkinliklerde Türkiye’yi temsil eden Paribu, 2026 yurt dışı programına Riga, Letonya’da gerçekleştirilen UN:BLOCK sponsorluğuyla başladı.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN